Vloerverwarming Amsterdam

Vloerverwarming is ook in Amsterdam de nieuwste trend op gebied van verwarming en zal in de toekomst de norm worden. Door gebruik van vloerverwarming kunt u bezuinigen op de stookkosten en is ook te gebruiken met een warmtepomp. De installatie van vloerverwarming in Amsterdam is ons specialisme en kunnen wij in ieder type huis voor u uitvoeren.

Offerte aanvragen

Waarom uw vloerverwarming laten installeren?

Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd en werkt op water en soms op elektriciteit. Het aanleggen van vloerverwarming is vakmanschap en wordt daarom ook over het algemeen uitbesteed aan professionals. Wanneer wij uw vloerverwarming installeren heeft u 10 jaar garantie en bent u verzekerd van een goed werkende vloerverwarming.

Vloerverwarming in nieuwbouw, renovatie of bestaande vloer plaatsen

In alles situaties kunt u bij ons terecht. Vloerverwarming wordt vandaag de dag wel nog het meeste aangelegd in nieuwbouw woningen of woningen in Amsterdam welke gerenoveerd worden, maar steeds meer zien wij ook dat er vraag is naar het aanleggen van vloerverwarming in bestaande situaties. Let erop dat er in bestaande situaties vaak alleen vloerverwarming kan worden gelegd door gebruik te maken van infrezen ivm de hoogte van de vloer.

Vloerverwarming kosten

De kosten voor het installeren en aanschaf van de vloerverwarming in Amsterdam zitten in 1 prijs. Daarom hebben wij voor u een prijzen tabel gemaakt welke u via onderstaande link kunt bekijken. Onze prijzen zijn inclusief voorrijkosten in Amsterdam, materialen en de installatie service. U komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk onze prijzen

Verschillende vloeren met vloerverwarming mogelijk

Een grote vraag die altijd wordt gesteld is of een houten vloer wel werkt met vloerverwarming. Vroeger heerste daar een taboe op, maar tegenwoordig niet meer. Vloerverwarming werkt perfect met een eikenhouten vloer, laminaat of tegels. Als u echt twijfelt over het gebruik van uw type vloer met vloerverwarming dan raden wij altijd aan om even contact op te nemen met uw vloer leverancier.

Vloerverwarming installatie service Amsterdam en omstreken

Wij zijn dé installatie service in Amsterdam en omstreken als het gaat om vloerverwarming. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij ieder type vloerverwarming al meerdere keren gelegd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit voor een betaalbare prijs. Afhankelijk van het aantal vierkante meters kunnen wij doorgaans een vloerverwarming binnen een dag leggen en aansluiten op uw cv ketel.